Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Babyboetiek ’t Olifantje staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam.
De algemene voorwaarden gelden voor alle leveringen van Babyboetiek ’t Olifantje. Door te bestellen gaat u akkoord met de voorwaarden.

Betalingen

De prijzen van de artikelen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
U kunt betalen door het totaalbedrag over te maken op rek.nr. 47.92.13.992 t.n.v. Babyboetiek ’t Olifantje in Rotterdam. Vermeld duidelijk uw naam en ordernummer.
Indien u er voor kiest de artikelen in de winkel op te halen, dan kunt u contant betalen of pinnen.
Indien er 7 dagen na bestelling geen betaling is ontvangen, dan krijgt u van ons een e-mail. U heeft dan nog 3 dagen om alsnog uw betaling te doen. Na deze termijn wordt uw bestelling automatisch geannuleerd.

Levering

Indien het artikel voorradig is dan heeft u het binnen een week in huis. Is het artikel niet voorradig, dan nemen wij contact met u op over de levertijd, u krijgt dan bericht wanneer de bestelling binnen is en wanneer hij bezorgd wordt.
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de bestelling op te halen in onze winkel.
Ons adres is:
Babyboetiek ’t Olifantje
Schiedamseweg 101 b
3026 AE Rotterdam

Verzendkosten

De prijzen van de artikelen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor een pakket tot 10 kg. zijn 6,95 euro. Pakketten boven de 10 kg. komen op 12,50 euro. Voor brievenbuspost gelden de daarvoor geldende tarieven. Bestelt u boven de 300 euro, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Verzekerd verzenden

Voor 1,80 euro is uw bestelling verzekerd tegen beschadiging en diefstal.


Ruilen en retourneren

Na ontvangst van het artikel heeft u 1 week om het artikel te retourneren. De verzendkosten hiervan zijn voor uw rekening. Uiteraard moet het artikel onbeschadigd zijn en nog in de orginele verpakking zitten. Is het artikel bij ons geretourneerd, dan maken wij het retourbedrag over op uw rekening.

Annulering

Wilt u een bestelling annuleren, maar heeft u al betaald, geef dit dan zo spoedig mogelijk door. Is het artikel reeds verzonden, dan zijn de kosten zowel heen als terug voor uw rekening.

Klachten/suggesties

Heeft u een klacht of suggestie, neem dan contact met ons op. Ons e-mail adres is info@babyboetiek-olifantje.nl